Beste leden,

De coronacijfers lopen helaas weer hard omhoog. Onlangs heeft de overheid nieuwe en strengere maatregelen aangekondigd. Dit heeft ook impact op de amateurvoetbalsport en dus ook op onze club. We zijn opgelucht dat de er voor de buitensport (vooralsnog) geen algemene plicht komt voor het hebben van een geldige QR code.

Voor CEC betekent dit het volgende:

  • Alle spelende leden van 18 jaar en ouder dienen een geldige QR code te kunnen tonen als zij de kleedkamers willen betreden. Dat geldt ook voor ouders etc… die de kleedkamers willen betreden. Vrijwilligers, zoals trainers, leiders, verzorgers, etc…. zijn vrijgesteld van de QR code verplichting.
  • Alle bezoekers van onze kantine en het buiten terras van 18 jaar en ouder dienen een geldige QR code te kunnen tonen indien daarom verzocht wordt

Uiteraard gelden de bestaande maatregelen nog steeds; houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand (advies), blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Het bestuur van CEC kan niet anders dan de regelgeving opvolgen, wij vragen jullie dus ook om bovenstaande in acht te nemen. Hierbij gaan wij uit van jullie eigen verantwoordelijkheid als leden om hier goed mee om te gaan.

Hier staan alle maatregelen voor je op een rij: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen

Vriendelijke groet,

Bestuur vv CEC