Op woensdag 27 oktober is er een inloopavond georganiseerd in het clubhuis van vv CEC om de plannen voor het nieuwe sportpark en kleedkamers te presenteren. Alle leden van de voetbalclub en andere belangstellenden werden verwelkomd op deze avond.

Namens de gemeente Emmen waren de projectleider en een aantal van zijn collega’s aanwezig.  Ook wethouder René van der Weide van Sport liet zijn gezicht even zien. “De plannen zien er echt heel mooi uit, dit is een grote stap voor het sportpark van CEC. Het is ook mooi om te zien dat er zoveel mensen langskomen om de plannen te bekijken”, aldus de Emmer sportwethouder.

Ook CEC voorzitter Dik Bos toonde zich tevreden over de opkomst en de reacties. “Ik denk dat we nu zo’n 150 mensen langs hebben gehad, dat is echt een hele mooie opkomst. De reacties zijn positief, er worden veel vragen gesteld, dat is mooi want daar is deze avond ook voor bedoeld.”

Over het vervolg ná de inloopavond zegt de CEC voorman het volgende: “We verzamelen de reacties van deze avond, daar zitten een paar hele goede dingen bij die we erg serieus nemen. Tegen het einde van het jaar plannen we een ledenvergadering waarin we de definitieve ontwerpen aan de leden zullen voorleggen ter besluitvorming.”