“Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze” hoofdsponsor jeugd CEC

EMMER-COMPASCUUM – Onlangs tekende André Loves namens MijnMakelaar Dekker&De Vreeze een 1-jarig sponsorcontract voor de jeugd van voetbalclub CEC, met een optie voor een verlenging van nog eens 2 jaar.

Jeugdvoorzitter Pascal Mulder is erg in zijn nopjes met de nieuwe hoofsponsor. “De jeugd van CEC is erg blij met deze nieuwe hoofsponsor. De inkomsten zullen rechtstreeks voor de jeugd ingezet worden, denk hierbij aan trainingsmaterialen, voetbalclinics en andere activiteiten gericht op het jeugdvoetbal.”

MijnMakelaar Dekker&DeVreeze is een actieve makelaardij in de regio, in Emmer Compascuum zijn Bert de Vreeze en André Loves een bekende verschijning. Onlangs keerde de makelaardij terug naar het dorp met een fraai kantoor aan het Marktplein.

André Loves is erg ingenomen met de sponsorovereenkomst: “Met een kantoor weer in het dorp zijn we ook gaan nadenken hoe wij als onderneming een maatschappelijke bijdrage konden leveren. Al vrij snel kwamen we uit bij de grootste sportvereniging van het dorp, voetbalclub CEC.”

De 39-jarige Loves is zelf geen onbekende binnen CEC. “Ik heb zelf mijn hele jeugd bij CEC gevoetbald, daarna draaide ik als senior mee in de selectie. Je mag gerust stellen dat de banden erg warm zijn.” Naast het vergroten van de naamsbekendheid vindt de makelaar het belangrijk dat juist de jeugd gesteund wordt. “De jeugd heeft toch de toekomst, ook voor de ontwikkeling van het dorp, het bieden van een actief en gezond verenigingsleven is een belangrijke factor, hier dragen we graag ons steentje aan bij.”

Het contract wordt na het eerste jaar geëvalueerd en daarna zeer waarschijnlijk met 2 jaar verlengd. “Ook na deze periode van in totaal drie jaar kijken we zeker verder, de intentie is om een duurzame relatie aan te gaan, zodoende kunnen wij ook lange termijn investeringen in het jeugdprogramma kunnen gaan doen”, zo vertelt de jeugdvoorzitter Pascal Mulder.

Tot slot geeft André Loves nog aan dat er nog een leuke bijkomstigheid voor CEC in het contract is opgenomen. “Als een lid, of ouder van een jeugdlid, van CEC een woning laat taxeren, verkoopt of aankoopt via Dekker&DeVreeze, dan krijgt de jeugd van CEC een extra bijdrage van ons!”