CEC kijkt uit naar 2021; hopelijk weer met elkaar de grasmat op!

Voetbalvereniging VV CEC > Nieuws > CEC kijkt uit naar 2021; hopelijk weer met elkaar de grasmat op!

Sponsoren en leden blijven de club trouw

EMMER COMPASCUUM – Voetbalclub CEC is de Corona crisis tot dusver goed doorgekomen, hoewel er financieel gezien een behoorlijke scheur in de broek is opgelopen, komt de club nog niet in het nauw. “Gelukkig hebben we op tijd de tering naar de nering gezet, alle investeringen hebben we stop gezet en alleen de noodzakelijke uitgaven gedaan. Dankzij dit strakke huishoudboekje houden we het goed vol. Het moet geen jaren meer duren, maar we kunnen nog even vooruit”, aldus voorzitter Dik Bos van de club uit Emmer Compascuum.

Voorzitter Bos vervolgt zijn relaas: “Het meest belangrijke is dat onze leden én sponsoren ons buitengewoon trouw zijn gebleven, dat heeft ons echt gered van een financieel debacle. We zijn hier heel trots op en ook zijn wij ze erg dankbaar hiervoor, gewoon hartverwarmend!”

Sportparkvernieuwing

Onlangs werd bekend dat de gemeente Emmen volgend jaar aan de slag wil met het sportpark in het dorp. “Op dit moment is een sportparkcommissie met wijze mannen druk bezig om de plannen uit te werken. Zodra we concreet iets kunnen laten zien melden we dat uiteraard bij onze leden”.

Al met al is 2020 een jaar met grote dieptepunten op maatschappelijk vlak, ook sportief gooit Corona voor het tweede seizoen achter elkaar roet in het eten. “Dit staat natuurlijk allemaal in het niets bij het persoonlijk leed wat veel gezinnen en families heeft getroffen. Het besluit van de gemeente Emmen om, ondanks de financiële problemen, toch de vernieuwing van het sportpark door te zetten is een klein lichtpuntje waar we ons aan op mogen trekken. Laten we 2021 dan ook positief tegemoet zien”, zo besluit Dik Bos zijn verhaal.