Jeugd CEC trapt seizoen feestelijk af

Voetbalvereniging VV CEC > Nieuws > Jeugd CEC trapt seizoen feestelijk af

Aantal aanmeldingen overtreft verwachtingen

EMMER COMPASCUUM – Voetbalclub CEC uit Emmer Compascuum organiseerde onlangs een feestelijk én sportief begin van het nieuwe voetbalseizoen.

“Na vele maanden van Corona beperkingen vonden wij dat onze jeugdspelers dit wel hebben verdiend. We hebben Woel Sports een professionele voetbalclinic laten verzorgen met hulp van onze eigen technische staf. Dit alles omlijsten we met een paar leuke rand activiteiten zoals een springkussen en een verloting met mooie prijsjes voor de jeugd”, aldus Evelien Herder namens de gehele activiteiten commissie.

De voorzitter van de jeugdcommissie, Pascal Mulder, sluit zich aan bij de woorden van Evelien Herder; “De animo is ontzettend hoog, we hadden veel meer aanmeldingen dan we verwacht hadden. Ondanks de strenge Corona maatregelen hebben we gezien dat iedereen zich hier goed aan gehouden heeft. Ook wil ik bij deze mijn complimenten uitspreken voor de dames van de activiteitencommissie, zij hebben hier weer veel energie in gestoken en het resultaat mag er dan ook zijn. Klasse!”

Tot slot mag volgens CEC niet onvermeld blijven dat Kwalitaria Het Middelpunt en BoudsInn enkele prijsjes beschikbaar hebben gesteld voor de verloting.