Sponsoren dragen CEC warm hart toe

Voetbalvereniging VV CEC > Nieuws > Sponsoren dragen CEC warm hart toe

Verkeersschool Compas en Daktechniek Drenthe verlengen contract

Emmer Compascuum – Ondanks de roerige economische tijden blijven de sponsoren voetbalclub CEC trouw. Onlangs verlengden Verkeersschool Compas en Daktechniek Drenthe het sponsorcontract.

Verkeersschool Compas is de (inloop)shirt sponsor van de JO19-1. Zij gaan dit seizoen spelen in de 1e klasse, een hele mooie prestatie van dit talentvolle team onder leiding van trainer Johan Huls. Namens CEC weet de sponsorcoördinator Albert Swama te vertellen dat eigenaar Nico Bakker van  Verkeersschool Compas al vele jaren sponsor van de club is.  “Het is mooi om te zien dat een lokaal bedrijf zo’n warme band met onze club heeft, veel van onze leden hebben inmiddels hun rijbewijs bij Nico gehaald”, aldus een tevreden Swama.

De JO17-1 mag zich in zijn handen wrijven met Daktechniek Drenthe, eigenaar Oebel Smit doet ook dit seizoen weer een duit in het zakje als trouwe sponsor.  De JO17 zal zijn bedrijfsnaam weer vol trots op de shirtjes dragen. Zij spelen dit seizoen in de 2e klasse, wat een mooi niveau is. Albert Swama zegt hierover: “Ook hier weer een echte clubman die ons altijd heeft gesteund. We zijn hem dan ook dankbaar voor het vertrouwen dit seizoen”.

“Tot slot wil ik nog vermelden dat BoudsInn en Drukkerij Hummel de shirtjes hebben geleverd en bedrukt voor ons”, zo besluit Swama het verhaal.