CEC hervat trainingen senioren en oudere jeugd niet meer dit seizoen

Voetbalvereniging VV CEC > Nieuws > CEC hervat trainingen senioren en oudere jeugd niet meer dit seizoen

na overleg met technische staf en jeugdcommissie

Na overleg met de technische staf en de jeugdcommissie heeft het bestuur besloten om de trainingen voor de senioren en de jeugd boven 12 jaar niet te hervatten dit seizoen. Zodra de voorbereiding voor het nieuwe seizoen start zullen alle trainingen weer hervat worden, zoals het nu lijkt ook dan met de nodige maatregelen. Daarover zullen wij nog nader communiceren met jullie. We begrijpen dat sommigen van jullie teleurgesteld zullen zijn hierover, toch vragen we jullie begrip hiervoor.

Achter de schermen is de jeugdcommissie druk bezig met de indelingen en personele bezetting voor het nieuwe seizoen. We verwachten jullie hier begin juni meer informatie over te kunnen geven.

Voor de selectie en lagere senioren elftallen zijn we ook bezig om hier de bezetting qua spelers en technische staf in beeld te brengen en op orde te maken voor het nieuwe seizoen. Er zullen binnenkort een aantal gesprekken volgen met diverse mensen.

Doe dagen

We organiseren eind augustus twee doe dagen om het sportcomplex weer mooi op orde te brengen voor het nieuwe seizoen. Noteer de datums alvast in jullie agenda’s: zaterdag 16 en zaterdag 23 augustus. Meer informatie volgt uiteraard nog. We kunnen jullie hulp goed gebruiken!

Vriendelijke groet,

Bestuur vv CEC