CEC zit niet stil tijdens de Corona crisis

Voetbalvereniging VV CEC > Nieuws > CEC zit niet stil tijdens de Corona crisis

Leden zijn CEC trouw

De voetballerij kwam onverwacht tot een totale stilstand, wedstrijden en trainingen stopten en zelfs het hele sportcomplex ging op slot. Een hard gelag voor de ware voetballiefhebbers én die zijn er meer dan genoeg in Emmer Compascuum.

CEC ging niet bij de pakken neerzitten en benutte de vrijgekomen tijd goed. Het clubhuis werd radicaal opgeruimd en schoongemaakt. Plannen voor het nieuwe seizoen werden alvast gesmeed. De vrijwilligers van de jeugdcommissie zijn voortvarend aan de slag gegaan met de materialen, niets ontsnapte aan hun aandacht. En passant werd de jeugdcommissie uitgebreid met Danny Harms, dit tot groot genoegen van Pascal Mulder: “Met Danny hebben we weer een ware topper binnen gehaald, hij is een echte clubman en wil zich 100 procent inzetten voor de jeugdafdeling”. De huidige jeugdvoorzitter, Niek Wessels, doet volgend seizoen een stapje terug maar hij blijft wel actief voor de jeugdcommissie.

“Overigens wil ik ook nog even kwijt dat we met het aanvullen van de materialen weer een fijne samenwerking hebben gehad met BoudsInn, dat vind ik toch even het vermelden waard”, aldus een tevreden Pascal Mulder.

Tot slot wil de voorzitter van CEC, Dik Bos, zich nog richten tot de leden en ouders van jeugdleden van de club: “We zijn echt heel trots op onze leden, ondanks dat we al erg lang niet hebben kunnen voetballen is bijna iedereen de club trouw gebleven. Dat doet de mens gewoon goed in deze bizarre tijden. Het toont maar weer eens aan dat we bij een vereniging als CEC écht achter de club gaan staan in tijden van nood. Leden: Bedankt!”.