CEC legt stevige basis technische staf voor volgend seizoen

Voetbalvereniging VV CEC > Nieuws > CEC legt stevige basis technische staf voor volgend seizoen

trainers tekenen bij

Ondanks de grote impact van de Corona crisis op de voetballerij zit voetbalvereniging CEC uit Emmer Compascuum niet stil.

Oefenmeester Henri Goeree uit Sellingen is ook voor het volgend seizoen weer vastgelegd als trainer voor de eerste selectie. Goeree draaide een prima eerste seizoen bij CEC, hij deed met zijn team zelfs mee in de bovenste regionen van de derde klasse C op de zondag. Helaas werd het seizoen abrupt afgesloten. Voorzitter Dik Bos is erg content met de contract verlenging van Goeree, “Henri is een prima trainer, hij is nuchter en heeft een duidelijke kijk en visie op het voetbal. Zowel vanuit Henri als de spelers en het bestuur is er een goede klik. Al met al een hele mooi basis voor volgend seizoen”.

Halverwege het seizoen 2019-2020 werd Johan Huls als trainer aangesteld voor de JO-19. De geboren Ericaan bleek een goede keuze. Helaas duurde het seizoen te kort, maar lang genoeg om ook het volgende seizoen met elkaar verder te gaan. “Met het vastleggen van Huls is ook de JO-19 weer voorzien van een prima trainer, nu maar hopen dat de spelers snel de wei weer in kunnen”, aldus Pascal Mulder van de jeugdcommissie.