wijziging bestuur

Voetbalvereniging VV CEC > Nieuws > wijziging bestuur

Veranderingen in het bestuur van VV CEC
Beste leden,
Binnen het bestuur zijn er een paar dingen veranderd. Jan Knegt heeft aangegeven dat hij een stapje terug wil doen. Gelukkig blijft Jan wel voor allerlei werkzaamheden op de achtergrond. Uiteraard zijn wij Jan erg dankbaar voor zijn inzet en bijdrage, hij is erg belangrijk voor onze vereniging. We zullen als bestuur een passend afscheid verzorgen voor Jan.
Onlangs hebben we het bestuur kunnen uitbreiden met Niek Wessels en Arno de Vries, zij stellen zich hieronder aan jullie voor. Met Niek en Arno verwachten we weer een stap te kunnen maken, wij wensen ze dan ook van harte welkom en veel succes toe.

Niek Wessels
“Mijn naam is Niek Wessels, geboren en getogen in Emmer-Compascuum. Vanaf mijn vijfde ben ik al lid van VV CEC, bij de meeste mensen ben ik wel bekend als speler van het eerste/tweede elftal of als jeugdtrainer, op dit moment van Jo11-1.
Ik woon samen met Brigitte Brinkman, die ook vaak te vinden is bij het voetbalveld. Wij hebben samen 2 kinderen, Daan van 9 jaar oud en speelt hier bij VV CEC in de Jo11-1 en onze dochter heet Liv en is 7 jaar oud en handbalt bij D.O.S te Emmer-Compascuum, waar Brigitte jeugdleidster van is. (moet ik wel zeggen dat het niet altijd bevorderlijk is voor de sfeer bij de keukentafel)
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij TheLearningNetwork in Emmen (voorheen Studieboekencentrale) als ICT ‘er.
Ik ben benaderd door Erwin van Oosten om als voordrager jeugd toe te treden tot het hoofdbestuur. Zodat ook het hoofdbestuur op de hoogte wordt gehouden wat er reilt en zeilt bij de jeugd, wat ik zelf een zeer belangrijk onderdeel vindt van de vereniging.
“De jeugd heeft de toekomst!”
Samen met de andere jeugdcommissie leden willen wij een stabiele jeugdopleiding neerzetten waar we jaren mee vooruit kunnen. Waar ieder kind plezier heeft en op eigen niveau traint en wedstrijden speelt, daarmee willen wij de VV CEC weer positief op de kaart zetten. Achter de schermen wordt er al hard aan gewerkt om de juiste mensen bij de jeugdcommissie te krijgen en wij weten dat we ook afhankelijk zijn van ouders/vrijwilligers.”

Arno de Vries
“Binnen CEC ben ik misschien niet een erg bekend gezicht; onze zoon Thijmen is vanaf de kabouters lid van CEC, hij speelt nu als keeper in JO-11. Zelf heb ik in mijn jeugd gevoetbald (bij VV Titan), ik was helaas geen natuurtalent wat voetballen betreft. Daarom heb ik besloten dat ik mij als scheidsrechter beter verdienstelijk kon maken, ik ben daarna geruime tijd actief geweest in het Noordelijke amateurvoetbal bij de senioren en jeugdelftallen.
Ik ben getrouwd met Ineke Wolters, zo ben ik ook in Emmer Compascuum terechtgekomen, we hebben 4 zonen, waarvan er (tot dusver) 1 op voetbal zit. Zowel voor mijn werk als privé heb ik een aantal bestuursfuncties vervuld en vervul ik er naast CEC nog steeds een paar.
Momenteel ben Facility Manager bij Teijin Aramid BV in Emmen, daarnaast ben ik de voorzitter van de lokale ondernemingsraad in Emmen en van de centrale ondernemingsraad van mijn werkgever.
CEC heb ik leren kennen als een laagdrempelige en gemoedelijke vereniging, zoals bij zovele verenigingen is het ook bij CEC altijd lastig om genoeg vrijwilligers te vinden. Hier moet ik bij aantekenen dat CEC een grote groep vaste gezichten heeft die zich fantastisch inzetten voor de club.
Binnen het bestuur zal ik me gaan richten op het secretariaat. We staan aan de vooravond van een aantal spannende ontwikkelingen, zowel op sportief gebied als op het gebied van onze accommodatie. Ik ben van mening dat het voor CEC van groot belang is dat er een nieuwe accommodatie komt. Tot slot sluit ik mij graag bij Niek Wessels aan; de jeugd is een vitaal onderdeel van de vereniging, hier gaan we veel meer aandacht op richten!
Mocht je meer van me willen weten, spreek me dan gerust aan.”